Advertising Consultant Team Leader

Etsitkö uusia ammatillisia haasteita myynnin parista? Tunnetko paloa yritysmyyntiä kohtaan?

JS Suomi on osa JS World Mediaa ja alansa markkinajohtaja Suomessa. Tällä hetkellä toimintaa on yhdeksässä eri maassa ympäri Eurooppaa. Suomessa toiminta on aloitettu vuonna 2009 ja Helsingin toimistoltamme löytyy tällä hetkellä noin 50 Interaktiivisten esitteiden asiantuntijaa niin myynnin kuin tuotannonkin puolelta.

Interaktiivinen esite on moderni ja monikäyttöinen viestinnän väline esimerkiksi myynnin tai markkinoinnin työkaluna. Tuotamme vuosittain noin 500 Interaktiivista esitettä eri alojen toimijoille. Asiakkainamme ovat niin keskisuuret kuin suuretkin yritykset sekä kunnat, kaupungit, järjestöt ja liitot.

Etsimme nyt Tiiminvetäjää Helsingin toimipisteeseen vastaamaan ilmoitusasiakkaiden myyntitiimin päivittäisestä johtamisesta. Oletko aina askeleen edellä muita ja parhaimmillasi tuloskeskeisessä ja nopeatempoisessa yrityksessä? Onko työskentelyotteesi järjestelmällinen ja pystyt tekemään nopeita ja laadukkaita ratkaisuja? Oletko vahvan kokemuksen puhelinmyynnistä omaava alan ammattilainen? Oletko idearikas, joustava, tiedonhaluinen ja utelias alan ammattilainen, jonka on helppo hahmottaa eri yritysten ja toimialojen sisäisiä yhteyksiä? Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, saatat olla etsimämme henkilö!

Mitä rooli sisältää?

Advertising Consultant -tiiminvetäjän rooli on tulosvastuullinen työtehtävä ja sisältää päävastuun esiteprojektien toteuttamisen mahdollistamisesta asiakkaillemme. Myyntityöhön osallistuvana tiiminvetäjänä, omien tulostavoitteiden saavuttaminen on myös tärkeässä roolissa. Johdettava tiimi neuvoo asiakkaita ilmoituksiin liittyvissä asioissa ja tarjoaa asiakkaille parhaan mahdollisen ilmoitusratkaisun. Tiimin päivittäistä toimintaa johdetaan edestäpäin, omalla esimerkillä ja huolehtien siitä, että se pääsee hyviin tuloksiin.

Tärkeimmät työtehtäväsi:

  • Tiimin päivittäisen toiminnan johtaminen
  • Esiteprojektin ilmoitusmyynnin toteuttaminen asiakkaan kontaktoinnista kaupan clousaamiseen
  • Oman sekä tiimin tulosten seuraamista ja eteenpäin viemistä
  • Yhteistyötä tuotannon ja esitemyynnin osastojen tiiminvetäjien kanssa

Työssä menestymisen kannalta tärkeitä asioita:

  • Sinulta löytyy vahvaa aikaisempaa kokemusta puhelinmyynnin, kouluttajan tai myyntivalmentajan rooleista sekä aikaisempaa kokemusta esimiestehtävien parista
  • Haluat yhdistää tavoitteellisen myynti- ja esimiestyön
  • Sinulle ominaisia piirteitä ovat positiivisuus, proaktiivisuus ja ahkeruus, jotka ovat tärkeitä arvoja myös meille
  • Omaat kaupallista koulutustaustaa ja sinulla on kyky kommunikoida myös englannin kielellä

Miksi meille töihin?

Sinulle on tarjolla osaamistasi vastaava kilpailukykyinen palkkaus, provisiopalkkio omasta myynnistäsi ja tiimisi myyntituloksista. Innostava ja asiantunteva työyhteisö sekä hyvät työsuhde-edut odottavat sinua. Liity mukaan menestyksekkääseen ja kasvavaan yritykseen, jolla on selkeä ja tavoitteellinen visio! Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. Toimintamme on matalahierarkista ja yhteisiin tavoitteisiin pyrkimistä.

Tsekkaa Instagramista miltä meidän arki näyttää @jssuomi tai käy lukemassa työntekijöidemme kertomuksia verkkosivuillamme  https://www.jssuomi.fi/tyoetehtaevaet/tyoentekijaet-kertovat/

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita nopealla aikataululla.

Hae tästä!

Kysymyksissä voit olla yhteydessä rekrytoijaamme Lotta Lehtoseen sähköpostitse lot@jssuomi.fi tai soittamalla 050 532 1475.