Key Account Manager

Haluatko työskennellä menestyksekkäässä ja kasvavassa yrityksessä, jolla on selkeä visio ja tavoite? Haluatko olla avaintekijä toiminnassamme?

JS Suomi on osa JS World Mediaa ja alansa markkinajohtaja Suomessa. Tällä hetkellä toimintaa on yhdeksässä eri maassa ympäri Eurooppaa. Suomessa toiminta on aloitettu vuonna 2009 ja Helsingin toimistoltamme löytyy tällä hetkellä noin 50 Interaktiivisten esitteiden asiantuntijaa niin myynnin kuin tuotannonkin puolelta.

Interaktiivinen esite on moderni ja monikäyttöinen viestinnän väline esimerkiksi myynnin tai markkinoinnin työkaluna. Tuotamme vuosittain noin 500 Interaktiivista esitettä eri alojen toimijoille. Asiakkainamme ovat niin keskisuuret kuin suuretkin yritykset sekä kunnat, kaupungit, järjestöt ja liitot.

Haemme nyt myynnin moniosaajaa, jolle on ominaista pitää monet langat käsissään ja halua ottaa vastaan uusia haasteita B2B myynnin parissa. Mikäli huomaat motivoituvasi monipuolisista myynnin työtehtävistä, olet itsevarma ja eteenpäin katsova, asiakaskohtaamisista nauttiva ja tuloksellisuudesta motivoituva tekijä, olet etsimämme henkilö!

Mitä rooli sisältää?

Key Account Manager on avainasemassa esiteprojektin kokonaisuuden onnistumisessa ja toteutumisessa. Tärkeimpänä tehtävänä on toimia määrätietoisesti esiteprojektin läpiviemiseksi aina asiakkaan löytämisestä sopimuksen klousaamiseen asti.

Taustasta riippuen jokainen Key Account Manager etenee tapaamisille omassa tahdissaan. Ennen tapaamisten vetämistä työ aloitetaan asiakassalkun rakentamisella, jolloin tärkeimpinä tehtävinäsi on löytää oikeat asiakkaat oikeaan aikaan ja löytää tarve projektin toteuttamiselle esiteasiakkaan näkökulmasta.

Työssä pääset näkemään monenlaisia toimialoja ja saat kokemusta eri asiakassegmenteistä. Toimit aktiivisesti osana 3-4 hengen myyntitiimiä, vastaten kuitenkin omista asiakkaistasi. Työssä vastuu ja vapaus kulkevat käsikädessä.

 

Tärkeimmät työtehtäväsi:

 • Esiteprojektien myyntiprosessit ensikontaktista klousaamiseen
 • Olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpito
 • Potentiaalisten asiakkaiden löytäminen ja heidän toimintaan tutustuminen
 • Monikanavainen asiakaskontaktointi
 • Laadukkaiden asiakastapaamisten pitäminen
 • Sopimusneuvottelut
 • Toimittajalistan hankkiminen
 • Yhteistyö muiden myynnin osastojen kanssa
 • Omien tulosten seuraaminen

Työssä menestymisen kannalta tärkeitä asioita:

 • Sinulla on aikaisempaa kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä, yritysmyyntikokemus katsotaan eduksi
 • Nautit tavoitteellisesta myyntityöstä ja pyritkin jatkuvasti ylittämään tavoitteesi
 • Haluat pitää langat käsissäsi ja olla isossa vastuussa projektin onnistumisesta
 • Koet asiakastapaamiset luonteviksi tilanteiksi, joissa osaat olla itsevarma ja viedä asiaa eteenpäin kohti tavoitteita, kuitenkin asiakkaan tarpeisiin vastaten
 • Sinulle ominaisia piirteitä ovat positiivisuus, proaktiivisuus ja ahkeruus, jotka ovat tärkeitä arvoja myös meille

 

Miksi meille töihin?

Tarjoamme jokaisella työntekijälle motivoivan työympäristön – hyvän työilmapiirin ja mahtavat työkaverit! Meillä työntekijöitä halutaan palkita onnistumisista ja pitkäjänteisyydestä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä hyvät kehitys- ja etenemismahdollisuudet. Toimintamme on matalahierarkista ja yhteisiin tavoitteisiin pyrkimistä.

Työntekijämme saavat oikeuden myös maksuttomaan työterveyshuoltoon sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Tsekkaa Instagramista miltä meidän arki näyttää @jssuomi tai käy lukemassa työntekijöidemme kertomuksia verkkosivuillamme  https://www.jssuomi.fi/tyoetehtaevaet/tyoentekijaet-kertovat/

Jätä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita nopealla aikataululla.

 

Hae tästä! 

 

JS Suomi perustettiin vuonna 2009 ja kuuluu kansainväliseen JS World Media mediakonserniin. Toimimme 9 maassa yhteensä yli 450 työntekijän voimin. Erikoisalanamme ovat ilmoitusrahoitteiset Interaktiiviset Esitteet, jotka on räätälöity tarkasti vastaanottajien tarpeisiin.