Project Consultant

Haluatko työskennellä menestyksekkäässä ja kasvavassa yrityksessä, jolla on selkeä visio ja tavoite? Haluatko työpaikan, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittyä asiantuntijamyynnin osaajana hyvän työporukan ympäröimänä?

JS Suomi on osa JS World Mediaa ja alansa markkinajohtaja Suomessa. Tällä hetkellä toimintaa on yhdeksässä eri maassa ympäri Eurooppaa. Suomessa toiminta on aloitettu vuonna 2009 ja Helsingin toimistoltamme löytyy tällä hetkellä noin 50 Interaktiivisten esitteiden asiantuntijaa niin myynnin kuin tuotannonkin puolelta.

Interaktiivinen esite on moderni ja monikäyttöinen viestinnän väline esimerkiksi myynnin tai markkinoinnin työkaluna. Tuotamme vuosittain noin 500 Interaktiivista esitettä eri alojen toimijoille. Asiakkainamme ovat niin keskisuuret kuin suuretkin yritykset sekä kunnat, kaupungit, järjestöt ja liitot.

Haemme nyt tulevaisuuden moniosaajaa, jolla on vahva halu kehittää omaa asiantuntijuuttaan ja ottaa vastaan uusia haasteita B2B myynnin parissa. Mikäli huomaat motivoituvasi monipuolisista myynnin työtehtävistä, taustadatan hyödyntämisestä työssäsi, tuloksellisuudesta sekä mahdollisuudesta tehdä työtä itsenäisesti tiimin tuen läsnä ollessa, olet etsimämme henkilö!

Mitä rooli sisältää?

Project Consultant on avainasemassa laadukkaan esiteprojektin kokonaisuuden ja asiakassuhteen luomisessa. Tärkeimpinä tehtävinäsi on löytää oikeat asiakkaat oikeaan aikaan ja löytää tarve projektin toteuttamiselle esiteasiakkaan näkökulmasta. Työssä pääset näkemään monenlaisia toimialoja ja saat kokemusta eri asiakassegmenteistä. Toimit aktiivisesti osana 3-4 hengen myyntitiimiä, vastaten kuitenkin omista asiakkaistasi.

 

Tärkeimmät työtehtäväsi:

 • Laadukkaan esiteprojektin käynnistäminen
 • Olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpito
 • Potentiaalisten asiakkaiden löytäminen ja heidän toimintaan tutustuminen
 • Taustatyön tuoman datan analysointi
 • Mielenkiinnon luominen esiteprojektin tekemistä kohtaan valitsemalla oikeat referenssit
 • Monikanavainen asiakaskontaktointi
 • Laadukkaan asiakastapaamisten sopiminen
 • Yhteistyö muiden myynnin osastojen kanssa
 • Omien tulosten seuraaminen

Työssä menestymisen kannalta tärkeitä asioita:

 • Nautit tavoitteellisesta myyntityöstä, jossa pääset hyödyntämään taustadataa
 • Haluat tarjota asiakkaalle vain parasta, saamalla asiakkaan kiinnostumaan ja sitoutumaan
 • Sinulle ominaisia piirteitä ovat positiivisuus, proaktiivisuus ja ahkeruus, jotka ovat tärkeitä arvoja myös meille
 • Sinulla on järjestelmällinen ja organisoitu tapa tehdä töitä
 • Rohkeus olla asiakkaisiin aktiivisesti yhteydessä monikanavaisesti, niin puhelimitse kuin sähköpostitsekin
 • Aikaisempi kokemus tuloksellisen myynnin parista on hyödyksi

 

Miksi meille töihin?

Tarjoamme jokaisella työntekijälle motivoivan työympäristön – hyvän työilmapiirin ja mahtavat työkaverit! Meillä työntekijöitä halutaan palkita onnistumisista ja pitkäjänteisyydestä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä hyvät kehitys- ja etenemismahdollisuudet. Toimintamme on matalahierarkista ja yhteisiin tavoitteisiin pyrkimistä.

Työntekijämme saavat oikeuden myös maksuttomaan työterveyshuoltoon sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Tsekkaa Instagramista miltä meidän arki näyttää @jssuomi tai käy lukemassa työntekijöidemme kertomuksia verkkosivuillamme  https://www.jssuomi.fi/tyoetehtaevaet/tyoentekijaet-kertovat/

Jätä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita hakujärjestyksessä.

 

Hae tästä!

 

JS Suomi perustettiin vuonna 2009 ja kuuluu kansainväliseen JS World Media mediakonserniin. Toimimme 9 maassa yhteensä yli 450 työntekijän voimin. Erikoisalanamme ovat ilmoitusrahoitteiset Interaktiiviset Esitteet, jotka on räätälöity tarkasti vastaanottajien tarpeisiin.