Projektipäällikkö Copywriter

Haluatko olla osa menestyksekästä yritystä, jossa pääset työskentelemään ja tapaamaan päivittäin eri toimialojen asiakkaita? JS Suomi laajentaa tuotannon tiimiään ja hakee vahvistukseksi nyt tuloshakuista Projektipäällikkö Copywriteria.

JS Suomen 50 ammattitaitoista työntekijää ovat erikoistuneet Interaktiivisiin Esitteisiin, jotka on räätälöity tarkasti vastaanottajien tarpeisiin. Interaktiivinen Esite tarjoaa lukijalle parhaan mahdollisen online-kokemuksen niin paperilla kuin verkossakin. Laadukas painettu esite soveltuu täydellisesti yrityksen autenttiseen ja vakuuttavaan esittelyyn. Sähköinen esite on interaktiivinen ja se on varta vasten suunniteltu tuottamaan paras mahdollinen lukukokemus verkossa.

Etsimme sinua, joka olet kirjoittamista rakastava tarkka, itsenäinen ja itsevarma työskentelijä! Työssäsi toimit vastuullisesti ja tehokkaasti, pitäen uusista haasteista. Olet parhaimmillasi tavoite-orientoituneessa työympäristössä, jossa pidät lisämyyntiä luonnollisena osana työtä luodaksesi esitteitä, jotka erottuvat ja vakuuttavat asiakkaamme.

Tehtävänäsi on

 • Haastatella asiakkaita puhelimitse/Teamsillä esitteen suunnitteluvaiheessa
 • Koordinoida projektien valokuvausta ja taittoa tuotantoprosessin ajan
 • Vastata esitteen tekstien kirjoittamisesta
 • Lisäsivujen, online-ominaisuuksien tai muiden parannusten lisämyyminen esiteasiakkaalle
 • Esitteen lopullisen version esittäminen asiakkaalle ja hyväksynnän saaminen
 • Toimia aikaraamien sisällä, saavuttaa tavoitteet sekä henkilökohtainen budjettisi

Toivomme, että sinä

 • Pidät tekstien kirjoittamisesta ja sinulla on hyvin kokemusta esimerkiksi artikkeleiden tai esitteiden kirjoittamisesta.
 • Koet motivoivaksi sen, että saat olla vastuussa yhteydenpidosta asiakkaisiin ensimmäisestä tapaamisesta aina interaktiivisen esitteen lopulliseen hyväksymiseen saakka.
 • Ymmärrät lisämyynnin tärkeyden ja haluat myydä asiakkaille esim. ylimääräisiä sivuja, parempaa paperilaatua tai online-ominaisuuksia.
 • Olet kunnianhimoinen ja haluat kehittää taitojasi projektinhallinnassa ja myynnissä.
 • Toimit itseohjautuvasti tuloskeskeisessä ympäristössä, jossa keskitytään laatuun.
 • Kirjoitat täydellistä suomen kieltä ja pystyt keskustelemaan englannin kielellä

JS Suomella pääset osaksi kasvavaa ja menestyksekästä kansainvälistä yritystä. Haemme vahvistukseksi huippuyksilöitä, joille tarjoamme osaamista vastaavan palkan, kattavan perehdytyksen, jatkuvaa koulutusta sekä mahdollisuuksia uralla etenemiseen. Työntekijämme saavat oikeuden myös maksuttomaan työterveyshuoltoon sekä liikunta- ja kulttuuriedun.

Mietitkö minkälainen JS Suomi on työyhteisönä? Käy tutustumassa arkeemme Instagramissa @jssuomi tai nettisivuillamme www.jssuomi.fi.

Kiinnostuitko?

Laita meille vapaamuotoinen hakemus, CV ja työnäytteitäsi tai linkki sähköiseen portfolioosi. Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoijamme Lotta Lehtonen lot@jssuomi.fi.

 

Hae tästä!