Miksi valita JS Suomi?

Haluatko töihin yritykseen, joka tarjoaa innoittavan, haastavan ja kansainvälisen konseptin sekä upeat uramahdollisuudet?

Tervetuloa JS Suomeen!

Keitä me olemme?

JS Suomen yrityskulttuurissa yhdistyvät harvinaisen hyvin faktapohjaiset, tuloskeskeiset liiketoiminta-arvot sekä pehmeät inhimilliset arvot, kuten luotettavuus ja lojaalius.

Olemme sekä kilpailuhenkisiä että asiakaskeskeisiä ja teemme lujasti töitä menestyksen eteen. Vaadimme paljon, mutta myös palkitsemme hyvät tulokset. Odotamme työntekijöidemme venyvän, mutta olemme itsekin valmiita venymään heidän eteensä.

Ymmärrämme hyvin, että sinun pitää miettiä huolella, missä yrityksessä haluat työskennellä. Sinulla on varmasti paljon kysyttävää työpäivien kulusta ja tulevista työtovereistasi JS Suomella.

Täältä löydät vastauksia kysymyksiisi

Working at JS Suomi

"Parasta ja motivoivinta työssäni JS:llä on ehdottomasti mielenkiintoiset esiteprojektit ja mielenkiintoiset ihmiset niiden takana! Olen saanut tietoa ja oppinut valtavasti yhteiskuntamme eri osa-alueilta. Työ vaatii ulospäinsuuntautuneisuutta ja se ilmeneekin puheliaina ja iloisina kollegoina. Tässä työssä saa ja pitääkin olla, ainakin vähän, luova persoona."

Maria Sainio, ACS, JS:llä vuodesta 2015

Avoimet työpaikat

Meillä työskentely on joustavaa. Voit työskennellä joko konttorillamme Helsingissä, hybridimuodossa tai täysin virtuaalisesti missä tahansa päin Suomea asutkin.

Juuri nyt haemme sekä virtuaali- että hybridimuodossa työskenteleviä osaajia seuraaviin tehtäviin:

Graafinen suunnittelija täydentämään ilmoitusmyynnin tiimiämme Etätyö / Hybridi Lue lisää
Videoeditoija & Graafikko JS ProFilmille Etätyö / Hybridi Lue lisää
ETÄTYÖ – Projektikonsultti JS ProFilmille Etätyö / Hybridi Lue lisää
B2B-myyjä, yritysmyyjä, mediamyyjä, ilmoituskonsultti Etätyö / Hybridi Lue lisää
Graafinen suunnittelija & Art Director - FREELANCER Etätyö - Freelancer Lue lisää
Advertising Sales Representative Team Leader Etätyö Lue lisää

Kuinka rekrytointiprosessimme etenee

Rekrytointiprosessimme on perinpohjainen, sillä haluamme varmistaa, että sovimme täydellisesti yhteen. Niinpä odotamme myös sinun valmistautuvan mahdolliseen työhaastatteluun huolella ja perusteellisesti.

Ennen haastattelua voit pohtia mm. hissipuhettasi, miksi haet tehtävää ja mitä annettavaa sinulla on yritykselle. Mieti myös mihin kysymyksiin haluat vastauksia, kuten esimerkiksi millaisia kehitysmahdollisuuksia tarjoamme ja miten kehitystäsi mitataan.

Täältä voit lukea lisää miten valmistautua rekrytointiprosessiimme

”On haastavaa mutta hauskaa olla töissä JS:ssä. Sain heti JS:ään tultuani perusteellisen koulutuksen, mikä tuotti nopeasti tulosta. Kilpailuhenki sopii minulle ja tiedän, että pystyn saavuttamaan tavoitteeni ja menestymään, koska minulla on oikeat työkalut. Työympäristömme on kilpailuhenkinen, mutta työkaverini ovat samalla myös ystäviäni – voiko sen parempaa yhdistelmää ollakaan?”

Susa Viikari, PCS, JS:llä vuodesta 2016

JS Training

Investoimme henkilöstöömme tarjoamalla työnrekijöillemme korkealaatuista koulutusta, joka auttaa heitä menestymään elämässään ja hyödyntämään koko potentiaaliaan sekä työntekijänä että ihmisenä.

Tarjoamme mm.

  • Paikallisen koulutustiimin ja henkilökohtaisen buddy-kouluttajan
  • Leadership-koulutusta
  • Houkuttelevan palkkiojärjestelmän
  • Mahdollisuuksia ammatilliseen kehitykseen

JS Training on yksi menestyksemme salaisuuksista!

Lue lisää JS Trainingistä