JS Training

Investoimme henkilöstöömme tarjoamalla työntekijöillemme korkealaatuista koulutusta, joka auttaa heitä menestymään elämässään ja hyödyntämään koko potentiaaliaan sekä työntekijänä että ihmisenä.
JS Training on yksi menestyksemme salaisuuksista!

Paikalliset training-tiimit

Kun aloitat työsi JS Suomen myynnissä, saat perinpohjaista koulutusta, joka auttaa sinua sisäistämään konseptimme hetkessä ja kehittämään suoritustasi myönteisesti ja mahdollisimman nopeasti. Joillakin osastoilla pääset mukaan training-tiimiin ja sinulle nimetään henkilökohtainen kouluttaja-buddy. Muilla osastoilla koulutus tapahtuu pienryhmissä. Kun aloitat viestintätiimissä, koulutuksestasi vastaa taitava kansainvälinen training-tiimimme, joka myös seuraa oppimistasi ja suoritustasi.

Osaamisen ja menestyksen myötä pääset osaksi JS:n Tuloksellista osaajatiimiä.

Leadership-koulutus

Johtajuutta on opeteltava ja harjoiteltava samalla tavoin kuin mitä tahansa muutakin taitoa. Huolella valitut, pätevät paikalliset johdon kouluttajat varmistavat, että esimiestaitoja harjoitellaan jatkuvasti kaikissa toimipisteissämme.

Osaajia ja suorituksia

Uusien kykyjen houkuttelemiseksi ja pitämiseksi yrityksessä vahvistamme mainettamme työnantajana ja keskitymme jatkossakin tekemään JS Suomesta aidosti houkuttelevan työnantajan. Tähän pyrimme muun muassa suorituspohjaisilla palkitsemisjärjestelmillä. Lisäksi tarjoamme hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehitykseen.

Asiantuntija

JS Suomen menestyvä asiantuntija motivoituu siitä, että hän löytää asiakkaan kannalta parhaat mahdolliset ratkaisut. Hän pyrkii asiantuntijuuteen ja parhaisiin mahdollisiin suorituksiin ja nauttii tiedon jakamisesta työtovereiden kanssa.

Esimies

Menestyvää esimiestä motivoi se, että hän nostaa työkaverinsa keskiöön ja on aidosti kiinnostunut heidän kehittämisestään, niin että he yltävät parhaisiin mahdollisiin suorituksiin.

Urakehitys