Miksi JS Suomi?

Haluatko töihin yritykseen, joka tarjoaa innoittavan, haastavan ja kansainvälisen konseptin
sekä upeat uramahdollisuudet? Tervetuloa JS Suomeen!

Haemme joukkoomme henkilöitä, jotka inspiroituvat yrityksemme arvoista ja suorituskeskeisestä kulttuurista; fiksuja, luotettavia ja lojaaleja työntekijöitä, jotka kantavat vastuuta omasta kehittymisestään ja palavat halusta päästä hyödyntämään koko potentiaaliaan – olipa tähtäimessä sitten ura asiantuntijana tai esimiehenä.

Ymmärrämme hyvin, että sinun pitää miettiä huolella, missä yrityksessä haluat työskennellä. Sinulla on varmasti paljon kysyttävää työpäivien kulusta ja tulevista työtovereistasi JS Suomella.

  • Miten JS Suomi eroaa työnantajana muista yrityksistä?
  • Mitä me odotamme työtovereiltamme ja kumppaneiltamme?
  • Mitä henkilöstöetuja ja millaista koulutusta JS Suomi tarjoaa työntekijöilleen?
  • Miten JS Suomi tukee sinun uraasi ja henkilökohtaista kehitystäsi?

Tarjoamme tässä vastauksia kysymyksiisi.

JS:n perimä

JS Suomen yrityskulttuurissa yhdistyvät harvinaisen hyvin faktapohjaiset, tuloskeskeiset liiketoiminta-arvot sekä pehmeät inhimilliset arvot, kuten luotettavuus ja lojaalius. Olemme kilpailuhenkisiä ja asiakaskeskeisiä ja teemme lujasti töitä menestyksen eteen. Vaadimme paljon, mutta myös palkitsemme hyvät tulokset. Odotamme työntekijöidemme venyvän, mutta olemme itsekin valmiita venymään heidän eteensä.

Rima korkealle – siitä emme tingi. Haluamme olla parhaita kaikessa, mihin ryhdymme, ja tarjota aina huippulaatua sekä asiakassuhteissamme että yrityksen sisäisissä parhaiden käytäntöjen prosesseissa. Oikea asenne on kaiken a ja o!

Haluamme luoda myönteisen työympäristön, jonka tunnuspiirteitä ovat keskinäinen kunnioitus, osaaminen ja sitoutuminen. Arvostamme tiimityötä ja jakamiseen kannustavaa, proaktiivista ilmapiiriä, joka mahdollistaa avoimen kommunikaation ja jatkuvan oppimisen. Ne ovat vahvuutemme avain nyt ja tulevaisuudessa. Tavoitteenamme on tarjota positiivinen, proaktiivinen työpaikka, joka houkuttelee riveihinsä huippulahjakkaita, järjestelmällisiä ja motivoituneita työntekijöitä, joita me autamme saavuttamaan täyden potentiaalinsa ja jotka pysyvät meillä pitkään.

Meidän jokaisen vastuulla on luoda työympäristö, jossa huippusuoritukset ja laatu sekä luottamuksellinen ja kunnioittava ilmapiiri palkitaan. Siksi asetamme tavoitteita, mittaamme tuloksia KPI-mittareiden avulla ja palkitsemme kansainvälisen vertailumme parhaat työntekijät.

Tämä tekee meistä ainutlaatuisen yrityksen, jonka kanssa monet mielellään solmivat pitkän, lojaalin työsuhteen.

Haemme osaajia, jotka jakavat arvomme ja ovat valmiita uusiin haasteisiin. Lähetä hakemuksesi jo tänään.