Työntekijät kertovat

Lue tästä, mitä mieltä työkaverimme ovat JS:stä työpaikkana.

Projektikonsultti (PKS)

Kerro työtehtävistäsi

Olen päivittäin yhteydessä monia eri toimialoja edustavien yritysten toimitusjohtajiin. Ennen yhteydenottoa tutkin ja analysoin kyseistä alaa ja yritystä ja otan niistä selville kaiken mahdollisen. Mietin myös, miten ja miksi Interaktiivinen Esite voisi tuottaa lisäarvoa yrityksen liiketoiminnalle, mitä teemoja esitteessä tulisi olla ja mihin yritys voisi sitä käyttää. Seuraavaksi suunnittelen, miten saan sovittua kokouksen toimitusjohtajan kanssa. Tuntuu mahtavalta, kun se onnistuu! B2B-viestintä on haastavaa ja kehittävää, ja opin joka päivä jotain uutta.

Miksi JS?

On haastavaa mutta hauskaa olla töissä JS:ssä. Sain heti JS:ään tultuani perusteellisen koulutuksen, mikä tuotti nopeasti tulosta. Kilpailuhenki sopii minulle ja tiedän, että pystyn saavuttamaan tavoitteeni ja menestymään, koska minulla on oikeat työkalut. Työympäristömme on kilpailuhenkinen, mutta työkaverini ovat samalla myös ystäviäni – voiko sen parempaa yhdistelmää ollakaan?

Susa Viikari, JS:llä vuodesta 2016

Flex-Key Account Manager (KAM)

Kerro työtehtävistäsi

Pidän asiakastapaamisia eri toimialoja edustavien yritysten toimitusjohtajien kanssa. Kokouksessa esittelen asiakkaalle ratkaisuamme – Interaktiivista Esitettämme – ja näytän, miten asiakas voi sen avulla lähettää räätälöidyn viestin omille vastaanottajilleen. Ennen key account manageriksi nimittämistäni toimin jonkin aikaa projektikonsulttina hyvällä menestyksellä, mikä on uralla etenemisen edellytys. Kun en ole kokouksissa, analysoin, tutkin ja etsin uusia yrityksiä, joihin voin ottaa yhteyttä ja sopia asiakastapaamisia. On hienoa tavata mielenkiintoisia ihmisiä ja käydä kiinnostavissa yrityksissä, ja minusta tuntuu edelleenkin upealta saada allekirjoitus sopimukseen ja palata toimistolle tilauksen kanssa.

Miksi JS?

Olen työskennellyt JS:ssä vuodesta 2013 lähtien. Myös monet työkaverini ovat olleet talossa pitkään. Meillä JS-läisillä on hyvät kehittymismahdollisuudet, valitsimmepa sitten asiantuntijan tai esimiehen uran. JS:ssä yhdistyvät tuloskeskeinen kulttuuri ja äärimmäinen luottamus ja lojaalius, mikä on mielestäni JS:n vetovoiman salaisuus. Tunnen olevani osa JS:ää, ja JS:stä on tullut osa minua.

Eemeli Pajulo, JS:llä vuodesta 2013

Ilmoituskonsultti (AKS)

Kerro työtehtävistäsi

Peruspäivä koostuu sopivasta määrästä erilaisia työtehtäviä. Ilmoitusmyynnissä puhelinkeskustelut asiakkaiden kanssa muodostavat rungon työpäivään mutta toki käytämme paljon sähköpostia työssämme, esimerkiksi vastaamme asiakkaiden kysymyksiin ja teemme tarjouksia. Starttaamme viikoittain useita uusia esiteprojekteja ja kustakin projektista vastuussa oleva ilmoituskonsultti huolehtii tarvittavat taustatiedot ja muotoilee myyntikirjeet ilmoitusmyyntiä varten.
Projektista vastaava ilmoituskonsultti huolehtii myös ilmoitusmyynnin päätyttyä projektin siirtymisen tuotantotiimillemme kaikkine mahdollisine taustatietoineen. Kuukausittaiseen tavoitebudjettiin pääsy motivoi, koska olen kilpailuhenkinen.

Miksi JS?

Parasta ja motivoivinta työssäni JS:llä on ehdottomasti mielenkiintoiset esiteprojektit ja mielenkiintoiset ihmiset niiden takana! Olen saanut tietoa ja oppinut valtavasti yhteiskuntamme eri osa-alueilta. Olen päässyt niin lähelle nuoruuden haaveammattiani toimittajana, kun uskon sen olevan mahdollista ilman toimittajakoulutusta. Työ vaatii ulospäin suuntautuneisuutta ja se ilmenee myös puheliaina ja iloisina kollegoina. Tässä työssä saa ja pitääkin olla, ainakin vähän, luova persoona. Muutamista työkavereista on tullut läheisiä ja hyviä ystäviä.

Maria Sainio, JS:llä vuodesta 2015

Ilmoitusgraafikko (ADD)

Kerro työtehtävistäsi

Suunnittelen ilmoituksia Interaktiivisiin Esitteisiin, usein ilmoittajan oman ilmoitusaineiston pohjalta. Huolehdin siitä, että ilmoittaja hyväksyy ilmoituksen ja että suunnittelijamme saa oikean ilmoituksen oikeaan aikaan. Jos työtä on enemmän kuin ehdin tekemään, koordinoin talon ulkopuolisille freelancereille lähetettäviä töitä. On hauskaa suunnitella ilmoituksia monille eri yrityksille, ja tiukat deadlinet sopivat tuotteliaaseen työtapaani.

Miksi JS?

Teen omaa työtäni melko yksin, mutten ole koskaan yksin yrityksessä. JS:ssä on aivan omanlaisensa ilmapiiri. En ole koskaan ennen työskennellyt tällaisessa yrityksessä, jossa on näin kova kilpailuhenki mutta jossa johto ja työkaverit ovat kuitenkin samalla valmiita venymään minun menestykseni eteen.

Merja Valkeejärvi, JS:llä vuodesta 2014

Projektipäällikkö (PL)

Kerro työtehtävistäsi

Johdan Interaktiivisen Esitteen suunnittelu- ja tekstisisällön tuottamisprosessia. Luotsaan asiakkaan prosessin läpi ja neuvon tekstin teemojen, valokuvien ja ulkoasun valinnassa – aina siihen saakka, kunnes esitteen ulkoasu on hyväksymistä vaille valmis. Olen tiiviissä yhteydessä asiakkaaseen ja pääsen tutustumaan yritykseen ja sen kulttuuriin. Tuntuu hienolta auttaa asiakkaita erottumaan muista upean Interaktiivisen Esitteen avulla.

Miksi JS?

Meillä on loistava tuote ja erittäin hyvät viestintätyökalut, joilla nostamme aina asiakkaan keskiöön. Niiden avulla saamme luovuuden yhdistettyä järjestelmällisyyteen tuottaessamme asiakkaille Interaktiivisia Esitteitä. Lisäksi tiimissä ja toimistossa on tosi hyvä ilmapiiri – minulla on JS:ssä kotoisa olo.

Terhi Paavola, JS:llä vuodesta 2011